maandag 29 juni 2009

Veteranendag 2009 Zoetermeer



Afgelopen zaterdag was het veteranendag...
Hier in Zoetermeer houdt dat in dat een groot aantal voertuigen, die s'middags in Den Haag met de defilé meereden, hier in Zoetermeer nog een flinke rit door de stad maken.
Normaal is dat dan al een heel spektakel, als je die jeeps, motoren, trucks, oude en nieuwe tanks zo dichtbij langs je heen ziet rijden. Maar voor ons was het dit jaar een extra spektakel, omdat we zelf mee mochten rijden!



Voor vertrek was ik al helemaal in mijn nopjes, omdat ik nu eindelijk eens de kans kreeg, om de voertuigen e.d. goed op de foto te krijgen.
Daar krijg je dus de kans niet voor, als ze zo langs rijden, want voor je het weet zijn ze al voorbij eigenlijk...



Wij mochten met deze truck mee. Alleen het in- en uitstappen was al een hele uitdaging!





Dit is maar een klein gedeelte van de stoet. Voor ons reden er nog 8 jeeps en kleinere trucks. En achter de voertuigen, die je op deze foto ziet, kwamen nog een aantal hele grote trucks en legertanks.



Eén van de motorrijders, die met gillende sirenes heen en weer reden in de stoet!



De burgemeester reed voorop, dus die was ook als eerste binnen...
Was trouwens nog cool, want toen het afgelopen was, bleek dit ook de auto te zijn waar wij mee terug reden! Dat was een leuk toetje!!!







De laatste voertuigen, die binnen kwamen: de legertanks!
Wat zijn die gigantisch groot, zeg!!!



Mike is supertrots op deze foto, want het gebeurd natuurlijk niet dagelijks, dat je met de burgemeester op de foto komt!!!

Het was echt een SUPER geweldige avond, waar Mike, Ben en ikzelf ontzettend van genoten hebben!

Natuurlijk heb ik nog véél meer foto's gemaakt, maar ik kan ze natuurlijk niet allemaal hier laten zien. Mocht je dus de rest ook willen bekijken, klik dan even hier: Veteranendag 2009 Zoetermeer

Liefs,
Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...